maanantai 8. elokuuta 2011

Kisaviikko

Nyt on taas Ypäjän kisaviikko takana eikä mennyt kyllä yhtään putkeen...
Osallistuttiin lauantaina 100cm ja 110cm luokkiin. Heti metrin verkassa Kapsi alkoi kieltää esteille tosi epänormaalisti monia kertoja putkeen ja aina välillä suostui menemään yli. Huomasin, että olin alkanut puskea Kapsia pohkeella kohti esteitä ja ajattelin että kiellot johtui siitä, joten koitin vain maiskuttaa ennen hyppyjä. Metrin radalla se vielä toimi, eikä Kapsi kieltänyt kertaakaan radalla. Hypyt oli silti jotenkin töksähtäviä ja lopussa tuli pari turhaa pudotustakin, mutta päästiin sentään hyväksytysti läpi.

 
Ei me ainakaan kaukaa hypätä :D Mut puhtaasti mentiin yli :)
110cm verkassa Kapsi aloitti taas saman kieltämisen, varsinkin oksereille. En päässyt perille, mistä kaikki ne kiellot johtuivat, kun Kapsi hyppäsi aina satunnaisesti yli ja välillä taas kielsi. No mentiin sitten Miniderbyn karsintaradalle ja alku sujuikin hyvin. Kaikki derbyesteet meni ilman ongelmia, mutta sitten seiskapystylle tuli pudotus ja sen jälkeen kasiokserille kielto. Tultiin uudestaan ja varoin puskemasta estettä kohti, mutta Kapsi kielsi taas ja hylky tuli :( Koitin sitten hypätä vielä kerran ja kiellon yhteydessä menin vielä tippumaan keskelle estettä. Sain sentään pidettyä ohjista kiinni ja pysäytettyä Kapsin ja lähdettiin sitten nolona pois radalta.
Eipä sitten päästy Miniderbyyn tänäkään vuonna (viime vuonna osallistuminen peruuntui kun Kapsi alkoi ontua). Meillä on paljon tuuria matkassa...

Tässä meni vielä hyvin...
ja sitten meni huonommin.
Illalla huomattiin, että Kapsi oli vilustuneen oloinen. Ilmeisesti kaikki se outo kieltäminen johtui siitä, että Kapsi oli ollut jo kisoissa vähän kipeä. Jäi sitten sunnuntain metrin luokka hyppäämättä ja Kapsilla alkaa nyt kahden viikon käyntiloma. Sen jälkeen katsotaan jaksaako Kapsi hypätä vielä aluemestaruuksissa vai jäikö kisakausi tähän. On vielä meidän viimeinen kisakausi menossa ja kyllä harmittaa jos se nyt loppuu näihin vastoinkäymisiin :(

4 kommenttia:

  1. Moi ja kiva blogi
    oon kuullu että Kapsi on alkanu kieltelee nyt ja tuli vielä kipeeksiki, harmi! Kapsi, tai Kapsu niinku tota ennen kutsuttiin, on mun vanha tuttu mennesyydestä ja on ollu kiva seurata teitä kisoissa, teillä on sujunu tosi hyvin. :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla! Joo ne kiellot johtui enimmäkseen siitä, että Kapsi oli jo silloin kipeä. Muuten se meneekin yli mistä vaan :) Nyt Kapsi on taas kunnossa mut oon vaihtanut kisahevosta, kun Kapsi ei enää jaksanut tolla tasolla mennä. :)

    VastaaPoista
  3. Nii sillä on vissii ikää jo jonki verran? Onkse sulla kuitenki vielä. :)

    VastaaPoista
  4. Joo on Kapsi jo 17v. Ja en enää vuokraa sitä mut samalla tallilla se kuitenki on joten liikutan sitä jonkun verran :)

    VastaaPoista