perjantai 6. syyskuuta 2013

Viime päivien kuulumisia

Videoiden teko ja lataaminen kesti niin kauan, että koko postaus tuleekin vasta nyt. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;)

Ihan ensiksi video sunnuntain hyppelyistä:


Maanantaina nukuin niin pitkään ja hartaasti, etten lopulta saanut muuta aikaiseksi kuin lähteä töihin klo 14. Siinähän se päivä jo hujahtikin, kun pääsin töistä vasta 11 hujakoilla...

Tiistaina olinkin jo heti aamusta (tai siis mun aamusta eli klo 9...) ylhäällä, jotta ehdin tallille ennen töitä. Pienten auto-ongelmien jälkeen mulle ei kuitenkaan jäänyt kovin ruhtinaallisesti aikaa, joten päädyin juoksuttamaan Lelleä. Samalla pääsin sitäkin kokeilemaan ensimmäistä kertaa! Nyt juoksutin pelkällä riimulla, jotta näin miten tamma ylipäätään käyttäytyy juoksuttaessa, mutta ensi kerralla olisi tarkoitus kokeilla myös apuohjien kanssa. Mulla on ollut aika erilaisia juoksutettavia aikaisemmin, mm. yksi joka ei liikkunut mihinkään ja toinen joka repi juoksuttajaa minne sattuu. Siihen nähden Lelle toimi todella kivasti, se pysyi hyvin ympyrällä ja kuunteli mun käskyjä. Lopuksi tein vielä muutamia maastakäsittelyharjoituksia, kuten seuraamista, käskystä peruuttamista sekä väistämistä. Loppupäivä menikin taas töissä, koska vuoro oli se sama 14-23.




Jostain syystä tykkään tästä kuvasta <3



Vähän rakennekuvaa

Kaunis Lelle <3

Keskiviikkona mulla oli vapaata töistä, joten ehdin vihdoinkin taas nähdä parasta ystävääni Pauliinaa. Lähdettiin kunnon "juorulenkille", eli pyöräilemään minne nokka sattuu osoittamaan :D. Teemme näitä lenkkejä lähes aina kun näemme, koska pyöräillessä on helppo vaihtaa kuulumisia ja samalla tulee päivän liikunnat ja happihyppelytkin tehtyä, kätevää! Tällä kertaa mittariin tuli reilu 50km, joiden taittamiseen meni noin 3h 30min (pidin sports trackeria päällä). Mikäs siinä aurinkoisessa ja lämpimässä kelissä pyöräillessä, kivaa oli kuten aina!


Ah mitä maisemia <3

Torstaina hain Pauliinan vähän ennen yhdeksää ja lähdimme yhdessä Lelleä katsomaan, Pauliina kun ei vielä ollut päässyt uutta treenikaveriani näkemään. Mulla oli kymmeneltä taas Maija Heikkisen tunti. Haettiin edelleen rentoutta ja tasaisuutta askellajeihin sekä siirtymisiin. Alkuun tehtiin muutamia pohkeenväistöjä käynnissä ja ravissa puolestaan loivia avotaivutuksia. Sitten treenattiin laukannostoja niin käynnistä kuin ravistakin. Oikeaan kierrokseen saatiin jo melko hyvää ravia aikaiseksi, ja varsikin laukka oli hienoa. 

Vasemmassa kierroksessa puolestaan tuli ongelmia, koska en saanut Lelleä rennoksi. Lopulta Maija meni itse hetkeksi selkään ja Lelle joutui toden teolla töihin. On se vain niin helpon näköistä kun osaa... Kun nousin takaisin selkään ja lähdin raviin, ero oli aivan sanoinkuvaamaton! En olisi osannut edes kuvitella, että Lellestä saisi esiin niin lennokasta ja hienoa ravia, tuntui melkein kun olisin ollut vähintäänkin gp-ratsun kyydissä :D. Laukannostotkin tuntuivat tämän jälkeen todella helpoilta ja vasen laukka oli parempaa kuin koskaan. Nyt ainakin tiedän mihin pyrkiä, vaikka töitä sen eteen saakin vielä tehdä! Tällaiset tunnit ovat omiaan nostamaan motivaatiota, kun löytää aivan uusia ulottuvuuksia ratsastukseen. Voisinpa valmentautua näin joka päivä!




Illalla mulla oli vielä toinenkin tallireissu eri tallille, ja pääsin myös ratsastamaan! Siitä tulossa kuvia ja selostusta huomenna, koska nyt täytyy taas kiitää töihin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti